congres

Geen categorie

De effecten van de techrevolutie op de zorg, onderwijs en openbare voorzieningen

Urban innovator Peter Savelberg nodigt (jonge) creatieve denkers en potentiële baanbrekers uit voor een boeiende basterclass over de tech-revolutie en de impact hiervan op de zorg, onderwijs en openbare voorzieningen.

In samenwerking met Provada en Vastgoedmarkt, de initiatiefnemers van Urban Game Changers, kun je je aanmelden voor één of meerdere masterclasses. Na een stevige inleiding is er volop ruimte om vernieuwende ideeën met de groep te bespreken om zo gefragmenteerde innovatiekracht te bundelen. De beste ideeën worden gepresenteerd op Provada 2016 in Amsterdam. 

Locatie: HNK Rotterdam
Organisatie: Provada en Vastgoedmarkt
Datum: 19-05-2016
Tijdstip: Aanvang om 16.00 uur
Contact: Inschrijven kan met een mail aan petersavelberg@tristatecity.nl. Vermeld svp je naam, functie, werkgever en factuuradres. Full-time studenten mogen deelnemen tegen een gereduceerd tarief van 50 euro incl. btw. Het aantal plaatsen is beperkt.
Reageer op dit artikel