congres

Geen categorie

Ports Real Estate

Congres dat overzicht geeft van de kansen en ontwikkelingen aan de Noordzeehavens.

De dag begint met een excursie om 10.00 uur over het herontwikkelde terrein van de RDM, de Waalhaven en M4H. 

’s Middags spreken Jeroen Lotze (Havenbedrijf Amsterdam), Manon Baartmans (Havenschap Moerdijk), Gido ten Dolle (gemeente Dordrecht) en Peter Geertse (Zeeland Seaports) over kansen in de havensteden aan de Noordzee. Frédéric De Vreese (Port of Ghent) en Isabelle van Looy (Port of Antwerp) praten na de pauze over grensoverschrijdende kansen. Marktontwikkelingen worden besproken door Paul de Wit (Oom Makelaars) en Frank van Dijk (Pro Delta). 

Locatie: RDM
Datum: 22-03-2016
Tijdstip: 10.00 uur
Contact: linda@informaxx.eu
Adres: Rotterdam
Reageer op dit artikel