congres

Geen categorie

Locatus-congres: Tijd voor een wake-up call

De snelheid waarmee informatie de consument bereikt en waarmee het koopgedrag verandert, vraagt om een innovatieve aanpak. Dit wordt nog eens versterkt door de versnelling in technologische ontwikkelingen. Tijd voor een wake up call..

Tijdens het Locatus-congres vertelt een mix van sprekers over facetten die de huidige en toekomstige retail beïnvloeden. Welke ontwikkelingen buiten de retail mag u niet uit het oog verliezen? Wordt u nog wijs uit de gigantische brei aan informatie die op u afkomt? Waar gaan we in de nabije toekomst nog winkelen? En hoe staat Nederland er voor ten opzichte van andere Europese landen? Hoe interessant zijn wij voor buitenlandse investeerders en retailers? Sprekers zijn onder meer Marc van Tilburg (head Research & Consulting CBRE) en Krijn Tocanis (executive director CBRE).

Locatie: Paleis Het Loo
Organisatie: Locatus
Datum: 15-03-2016
Tijdstip: 13.00 uur
Adres: Amersfoortseweg, Apeldoorn
Reageer op dit artikel