congres

Geen categorie

IVBN-bijeenkomst Vernieuwing en innovatie in de vastgoedsector

IVBN-bijeenkomst Vernieuwing en innovatie in de vastgoedsector

Op 8 maart 2016 zullen de genomineerden hun inzendingen presenteren waarna de winnaar bekend zal worden gemaakt door juryvoorzitter Cor Worms. In aanmerking komen afstudeerscripties van universitaire masteropleidingen en vastgoedgerelateerde postacademiale of post-HBO masteropleidingen (studiejaar 2014/2015).

Aansluitend aan de uitreiking vindt een themabijeenkomst plaats over vernieuwing en innovatie in de vastgoedsector. Daarvoor zal Doug Herzbrun, Global Head of Research CBRE Global Investors, zijn onderzoek naar de disrupties voor de vastgoedsector presenteren. Meer informatie over het programma is te vinden op de website van IVBN. Aanmelden kan via info@ivbn.nl.

Locatie: Wordt nog bekend gemaakt
Organisatie: IVBN
Datum: 08-03-2016
Tijdstip: vanaf 14:00 uur
Website: ivbn.nl
Contact: drs. F.J.W. van Blokland MRICS, directeur IVBN 070-3000371
Reageer op dit artikel