congres

Geen categorie

Webinar: Technologie in de woningmarkt

Webinar: Technologie in de woningmarkt

Verhuurders van woningen werken nog erg traditioneel, het gebruik van technologische middelen als een internetportal staat nog in de kinderschoenen. Door het slim inzetten van technologie kan de leegstand binnen woningportefeuilles fors worden teruggedrongen.

Veel beheertaken kunnen worden geautomatiseerd, selfservice-modules kunnen breder worden ingezet, communicatie met huurders kan worden gedigitaliseerd. Drie deskundigen uit de woningsector delen in dit webinar hun inzichten in het vergroten van het rendement van woningportefeuilles.

Ronald de Nas was commercieel directeur bij Jacobus Recourt en is sinds begin 2015 zelfstandig adviseur op het terrein van het stroomlijnen en digitaliseren van werkprocessen in de woningverhuurmarkt door het inzetten van technologie. Zijn stelling is dat hierdoor het werk van woningbeheerders zal veranderen.

Wienke Bodewes is ceo van de ontwikkelende belegger Amvest en voorzitter van de branchevereniging van ontwikkelaars Neprom.

Klaartje Snieders is algemeen directeur van woningbeheerder Actys Wonen.

Astrid Schlüter is directeur Property Management bij Vesteda. Het webinar wordt geleid door hoofdredacteur Johannes van Bentum van Vastgoedmarkt.

Meld u nu aan via het onlineformulier

Dit webinar maakt onderdeel uit van een serie. Bekijk hieronder de vorige aflevering in deze serie, of klik door naar de eerste aflevering.

Locatie: http://productie.vastgoedmarkt.nl/technologieindewoningmarkt
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 02-11-2015
Tijdstip: Vanaf 11.30 uur
Contact: Johannes van Bentum, j.v.bentum@vastgoedmarkt.nl
Adres: Binckhorstlaan 403, Den Haag
Reageer op dit artikel