congres

Geen categorie

Programma PROVADA 2015

Programma PROVADA 2015

Van 2 tot en met 4 juni waren Vastgoedmarkt, Cobouw en de Architect aanwezig op de Provada in een gezamenlijke stand, een Vastgoedmarktforum en het Transformatieplein – samen goed voor een oppervlakte van 600 vierkante meter. Hier vind u de belangrijkste nieuwsberichten, video’s en geluidsfragmenten naar aanleiding van de belangrijkste vastgoedbeurs van het jaar bij elkaar.

Videoverslagen

Ontbijtnieuws

  • Ontbijtnieuws dinsdag 2 juni, met de gasten directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea Real Estate & Finance en directeur Roel Vollebregt van vastgoedontwikkelaar AM.
  • Ontbijtnieuws woensdag 3 juni met de gasten Jaco Poldervaart van Yardi Systems, directeur Marc Poelmann van Fris Investment Care en directeur Tonny Gerritsen van Ten Brinke Vastgoedontwikkelaars.
  • Ontbijtnieuws donderdag 3 juni met de gasten researchdirecteur Jeroen Jansen van Savills Nederland en ceo Nederland Jaap van Rhijn van Colliers International, die vertelde over het experiment bij zijn onderneming met de zogeheten Quantified Workplace. Daarbij delen werknemers gegevens als hartslag verzameld met een zogeheten wearable met hun werkgever.

Foto’s

 Provada-nieuws

Geluidsfragmenten

  • Rondetafelgesprek ‘Heeft de zelfstandige ontwikkelaar nog bestaansrecht na de crisis?’ met als gasten ceo Dick Gort van ASR Vastgoedontwikkeling, directievoorzitter Henk Jagersma van Syntrus Achmea Real Estate & Finance, directeur Martijn Roordink van Spaces (onderdeel van Regus) en voorzitter Bert Wijbenga van de raad van bestuur van woningcorporatie Woonbron.
Locatie: RAI Amsterdam
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 02-06-2015 – 05-06-2015
Tijdstip: 09.30 – 19.00 uur
Contact: Ilse Nieboer
Adres: Europalaan 22, Amsterdam
Reageer op dit artikel