congres

Geen categorie

Symposium over big data

Symposium over big data

IVVD organiseert in samenwerking met onder andere Geophy een symposium over big data in de vastgoedmarkt. Het vindt plaats op 8 december 2015.

Transparantie blijft een boeiend onderwerp binnen de vastgoedmarkt. Big data maken de vastgoedmarkt transparanter. Ze worden essentieel als het gaat om de waardebepaling van commercieel vastgoed. Tijdens deze bijeenkomst wordt ingegaan op de vraag wat big data en de analyse daarvan kunnen betekenen voor de vastgoedmarkt, hoe waarderingen met behulp van big data tot stand komen, wat de kwaliteit daarvan is en op welke wijze big data de vastgoedsector en het taxatie vak veranderen en de markt transparanter maken.

Dagvoorzitter is prof. dr. Tom Berkhout, Nyenrode Business Universiteit.

Download hier de PDF met volledige informatie over dit symposium.

Locatie: WTC Amsterdam
Datum: 08-12-2015
Tijdstip: 13.00-17.00 uur
Reageer op dit artikel