congres

Geen categorie

Congres Barometer Maatschappelijk Vastgoed

12.30 Ontvangst
13.00 Welkom
Door dr. ing. Jan Veuger MRE FRICS en drs. Cor Worms (dagvoorzitter), resp. lector Maatschappelijk Vastgoed, Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen en voorzitter Vereniging Onroerend Goed Onderzoekers Nederland
13.15 Presentatie geheel herziene uitgave Taxatieleer. Met in het bijzonder aandacht voor waardering van maatschappelijk vastgoed door prof.dr. Tom Berkhout MRE MRICS, Professor of Real Estate at Nyenrode Business
13.45 Transactietrends in Maatschappelijk Vastgoed Resultaten – van onderzoek naar transacties, WOZ-waardering en transactieprijzen van Maatschappelijk Vastgoed door Annette Tjeerdsma MSc, promovendus lectoraat Maatschappelijk Vastgoed en adviseur Thorbecke
14.30 Pauze
15.00 Barometer Gemeentelijk Maatschappelijk Vastgoed 2015 Door dr.ing. Jan Veuger MRE FRICS, lector Maatschappelijk Vastgoed, Kenniscentrum NoorderRuimte, Hanzehogeschool Groningen
15.30 Resultaten van onderzoek onder Koplopers gemeenten in Nederland In debat met de gemeenten Hoogezand-Sappemeer (Brenda van der Wal), Almere (Henk Hoogland), Enschede (Erwin van Proosdij) en Apeldoorn (Dennis Lacroix), aan de hand van onderzoeksresultaten
16.15 Aanbieding boek Barometer Maatschappelijk Vastgoed aan prof. dr. Jaap Uijlenbroek, directeur generaal Rijksvastgoedbedrijf met een reactie
16.30 Afsluiting en borrel

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, De Rooy Zaal, Straatweg 25, Breukelen
Datum: 15-06-2015 – 05-10-2015
Reageer op dit artikel