congres

Geen categorie

Programma PROVADA 2014

Programma PROVADA 2014

Van 3 tot en met 5 juni zijn Vastgoedmarkt, Cobouw en de Architect aanwezig op de PROVADA in een gezamenlijke stand. U bent van harte welkom voor een kopje koffie van onze barista, een ‘krantje’ en een croissantje. U vindt ons in de Centrale Hal, stand CH.01.

Vastgoedmarkt biedt een uitgebreid inhoudelijk programma met elke dag het Vastgoedmarkt Ontbijtnieuws. Op onze stand Transformatieplein (hal 9, stand 12) bestrijden Vastgoedmarkt en PROVADA kantorenleegstand. Ook hier bieden we u een uitgebreid inhoudelijk programma met diverse creatieve partners die pitchen voor kanshebbende leegstaande objecten.

Ook bieden we u een gratis whitepaper aan over Transformatie. Kom naar de stand en we voorzien u van de downloadlink voor deze whitepaper.

Hieronder treft u ons inhoudelijke programma aan voor de Vastgoedmarktstand en het Transformatieplein (hal 9, stand 12).

PROGRAMMA STAND VASTGOEDMARKT

PROGRAMMA TRANSFORMATIEPLEIN

 

Locatie: RAI Amsterdam
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 03-06-2014 – 05-06-2014
Tijdstip: 09.30 – 19.00 uur
Contact: Ilse Nieboer
Adres: Europalaan 22, Amsterdam
Reageer op dit artikel