congres

Geen categorie

Basiscursus Vastgoedrekenen

Basiscursus Vastgoedrekenen

In 1 middag bespreken experts Jeroen de Jong (BPD) en Chris de Ruiter (FGH) de relevante vastgoedberekeningen binnen het gehele vastgoedproces: Van nieuwbouw, renovatie tot herontwikkeling.

In deze basiscursus maakt u kennis met de belangrijkste vastgoedberekeningen, zoals BAR, NAR en IRR. Welke rekensommen zijn op welk moment in het vastgoedproces relevant? Zo krijgt u een goed inzicht in de waardecreatie en risico’s van vastgoedprojecten. De belangstelling is altijd flink, dus schrijft u zich tijdig in. Dat kan via deze link. Hier vindt u ook meer informatie.

Top-10 vastgoedrekenbegrippen
In 1 middag bespreken top-rekenexperts Jeroen de Jong (BPD  Ontwikkeling) en Chris de Ruiter (FGH Bank) de relevante berekeningen binnen het gehele vastgoedproces: Voor nieuwbouw, renovatie en herontwikkeling. Na deze cursus begrijpt u beter het risico en cruciale momenten rondom vastgoedprojecten die belangrijk zijn voor het rendement, oftewel de haalbaarheid.

MEER INFORMATIE EN AANMELDEN

Locatie: New Babylon Den Haag CS
Organisatie: Management Producties
Datum: 16-06-2015
Tijdstip: 12.00 – 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel
Contact: Marcel Sanderse
Adres: Anna van Buerenplein 41a Den Haag, Den Haag
Reageer op dit artikel