congres

Geen categorie

Nominatieformulier Vastgoedmarkt Award 2014-2015

      Vastgoedmarkt opent de kandidaatstelling voor de Vastgoedmarkt Award 2014-2015. De prijs wordt op 21 april 2015 voor de veertiende keer uitgereikt tijdens het jaarlijkse Trends Congres van Vastgoedmarkt. De prijs gaat naar een sleutelfiguur uit de vastgoedsector die zich in 2014 op een positieve manier heeft onderscheiden. Net als in voorgaande jaren […]

 

 

 

Vastgoedmarkt opent de kandidaatstelling voor de Vastgoedmarkt Award 2014-2015. De prijs wordt op 21 april 2015 voor de veertiende keer uitgereikt tijdens het jaarlijkse Trends Congres van Vastgoedmarkt. De prijs gaat naar een sleutelfiguur uit de vastgoedsector die zich in 2014 op een positieve manier heeft onderscheiden. Net als in voorgaande jaren kunnen kandidaten worden voorgedragen door lezers van Vastgoedmarkt.

Uit de kandidatenlijst selecteert de redactie, bijgestaan door haar adviseurs, vijf kanshebbers. Hun namen worden bekendgemaakt in Vastgoedmarkt van februari 2015. Abonnees kunnen vervolgens stemmen via de website en zo hun steentje bijdragen aan het aanwijzen van de uiteindelijke winnaar.

Eerdere winnaars van de Vastgoedmarkt Award kunnen niet opnieuw worden genomineerd. Kandidaten die eerder werden genomineerd maar niet hebben gewonnen, komen wel opnieuw in aanmerking voor de Award.

Meld uw kandidaat aan vóór 9 februari 2015 door onderstaand formulier in te vullen.

Overzicht eerdere winnaars

Reageer op dit artikel