congres

Geen categorie

Dag van de Projectontwikkeling 2015

Met het thema: ‘Maak het met mensen!’ Aan bod komen trends, innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Het programma van deze dag is in ontwikkeling. Hieronder enkele high lights die al vast staan. 

Carlo van de Weijer, directeur van de strategic area ‘Smart Mobility’ van de TU Eindhoven en werkzaam voor TomTom, is één van de keynote-sprekers in het ochtendprogramma. Hij neemt aanwezigen mee in de wereld van ‘smart mobility’. Hij gaat onder meer in op de vraag hoe mensen zich in de toekomst verplaatsen en welke mogelijkheden en gevolgen dit met zich meebrengt.

Niek van Hengel van Granny’s Finest, afgelopen jaar uitgeroepen tot ‘radicale vernieuwer’, zal laten zien hoe een onderneming van breiende oma’s en jonge ontwerpers commercie koppelt aan maatschappelijke relevantie – én tegelijkertijd verbindingen legt tussen jong en oud. Granny’s Finest is unieke combinatie van een duurzaam kledingmerk en een handwerkclub. Hipsters dragen mutsjes, maar die moeten wel gemaakt worden.

GZGterrein Den Bosch: In het Bossche stadscentrum ligt het GZGterrein (Groot ZiekenGasthuisterrein). Onder het motto ‘Van armen- en ziekenzorg naar een nieuwe multifunctionele bestemming’ werken Heijmans en AM aan de ontwikkeling van een nieuwe hotspot in Den Bosch om te wonen, te winkelen en cultuur te snuiven. Deelnemers kunnen er met direct betrokkenen ‘op expeditie’ en gaan op bezoek bij een aantal ‘tijdelijke’ bewoners en gebruikers.

Verder:  bekendmaking winnaar Neprom-prijs voor locatieontwikkeling 2015.
Locatie: Brabanthallen, Den Bosch

Locatie: Locatie: Brabanthallen, Den Bosch
Organisatie: Neprom
Datum: 23-04-2015
Adres: Den Bosch
Reageer op dit artikel