congres

Geen categorie

Collegewerkprogramma Kantorenaanpak Rotterdam 2015-2018

Collegewerkprogramma Kantorenaanpak Rotterdam 2015-2018

Benieuwd naar de kantorenaanpak van de Gemeente Rotterdam voor de komende 4 jaar? Kom dan naar het ‘Collegewerkprogramma Kantorenaanpak 2015-2018’ op 27 november in Rotterdam. Bijdragen van wethouder Ronald Schneider, Leonie Melchers en Hans de Jong. Uiteraard kunt u met de wethouder in debat. De toegang is gratis.

Bent u als ondernemer in Rotterdam benieuwd naar de politieke agenda van de wethouder voor de kantorenmarkt voor de komende vier jaar? Wat is de visie van de wethouder op de problematiek en wat zijn de verwachtingen?

Wilt u weten hoe dit zich vertaalt naar concrete actieplannen en hoe de markt dit ziet? Kom dan naar het “Collegewerkprogramma kantorenaanpak Rotterdam 2015-2018” op 27 november 2014 en ga het gesprek aan met de gemeente Rotterdam.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Engels in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. De toegang is gratis. Bent u als ondernemer in Rotterdam benieuwd naar de politieke agenda van de wethouder voor de kantorenmarkt voor de komende vier jaar? Wat is de visie van de wethouder op de problematiek en wat zijn de verwachtingen?

Wilt u weten hoe dit zich vertaalt naar concrete actieplannen en hoe de markt dit ziet? Kom dan naar het “Collegewerkprogramma kantorenaanpak Rotterdam 2015-2018” op 27 november 2014 en ga het gesprek aan met de gemeente Rotterdam.

Deze bijeenkomst vindt plaats bij Engels in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. De toegang is gratis.

Aanmelden kan via deze link

Locatie: Grandcafé Engels Rotterdam
Organisatie: Vastgoedmarkt in samenwerking met de Gemeente Rotterdam
Datum: 27-11-2014
Tijdstip: 16:00 – 17.30 uur inclusief netwerkborrel
Contact: Ageeth Luisman
Adres: Stationsplein 45, Rotterdam
Reageer op dit artikel