congres

Geen categorie

Vastgoed Collegetour met Dirk Anbeek, CEO Wereldhave

Tijdens deze Vastgoedcollegetour gaat het publiek onder leiding van Johannes van Bentum, Hoofdredacteur Vastgoedmarkt, in gesprek met onze gast, Dirk Anbeek, CEO Wereldhave en aan de ASRE verbonden als docent in de MRE-opleiding.

De Amsterdam School of Real Estate organiseert sinds een aantal jaar de Vastgoedcollegetour in samenwerking met Vastgoedmarkt. Een leuke, inspirerende en interactieve bijeenkomst waarin het publiek, bestaande uit ASRE-studenten, -alumni, studenten van vastgoedgerelateerde opleidingen en andere geïnteresseerden in gesprek gaan met een gerenommeerde vastgoedprofessional onder leiding van een (Vastgoedmarkt) journalist. De (vrijdag)middag/avond wordt georganiseerd bij de ASRE, het platform/ centrum voor je netwerk.

Gratis. Beperkt aantal plekken beschikbaar op datum inschrijving. Aanmelden via www.vastgoedcollegetour.nl

 

Locatie: ASRE
Organisatie: ASRE in samenwerking met Vastgoedmarkt
Datum: 24-10-2014
Tijdstip: 15.15 – 17.15 uur. Na afloop is er een borrel
Contact: Simone de Maat
Adres: Jollemanhof 5, Amsterdam
Reageer op dit artikel