congres

Geen categorie

Nationaal Maatschappelijk Vastgoed Congres

Landelijk sluiten meer dan honderd basisscholen hun deuren en in Den Haag zijn meer dan vijftien kerkgebouwen in de verkoop. In de stad Utrecht sluiten acht kerkgebouwen hun deuren en landelijk zijn 35 treinstations te huur of te koop. Tientallen postkantoren worden aangeboden en gemeenten kampen met overtollig maatschappelijk vastgoed, dat efficiënter moet worden gebruikt om kosten te besparen.

Het is dan ook de hoogste tijd voor een bijeenkomst  waar eigenaren van maatschappelijk vastgoed en potentiële huurders en kopers van maatschappelijk vastgoed  elkaar kunnen ontmoeten, aldus initiatiefnemer Mickey Bosschert, directeur van Maatschappelijk Vastgoed en eigenaar van Maatschappelijkvastgoed.nl en Reliplan.nl.

Voor buurthuizen, voormalige gemeentehuizen, leeggekomen door de vele fusies ; voormalige zwembaden en sportlokalen is nieuwe invulling nodig. Ook bij de Rijksoverheid heeft men het besluit genomen om veel onroerend goed met een maatschappelijke bestemming te verkopen. Kazernes, forten die vaak toegankelijk waren komen in de verkoop. Dan zijn er nog zorginstellingen die hun beleid wijzigen, waardoor veel maatschappelijk vastgoed vrij komt. 

Locatie: Novotel
Datum: 30-10-2014
Contact: info@maatschappelijkvastgoed.nl
Adres: Amsterdam
Reageer op dit artikel