congres

Geen categorie

Debat De Slag om de Waalsrpong

Hoe zijn de verschillen tussen de originele plannen voor De Waalsprong en het gerealiseerde resultaat zo groot geworden? Wie zijn de winnaars en verliezers in Nijmegen-Noord? En hoe ziet de toekomst van Nijmegens nieuwste stadsuitbreiding er uit?

Hoogleraar Vastgoed en Locatiebeheer Erwin van der Krabben (Radboud Universiteit) onderzocht in opdracht van het Architectuur Centrum Nijmegen de geschiedenis, het heden en de toekomst van De Waalsprong. Op maandag 17 november presenteert hij in LUX zijn bevindingen. Tussendoor spreken we met experts, politici en belanghebbenden.

Een avond met onder meer Bert Velthuis (wethouder Stedelijke ontwikkeling en Grondbeleid bij de gemeente Nijmegen), Hugo Priemus (emeritus-hoogleraar Stedenbouw) en Leo Pols (onderzoeker Stedenbouw bij het Planbureau voor de leefomgeving).

Aanvang: 20:00 uur, 17 november

 

Locatie: LUX, Mariënburg 38-39, Nijmegen

 

Entree: 7 euro

 

Datum: 28-10-2014
Reageer op dit artikel