congres

Geen categorie

Nationaal Symposium Woningcorporaties

Op 2 en 3 oktober het nationale platform voor woningcorporaties, gemeenten, provincies, Rijk, bouw- en vastgoedsector.

Het centrale thema voor 2014 is ‘De transitie naar een toekomstbestendige corporatie’. Corporaties staan al geruime tijd onder grote politieke & financiële druk. Zij moeten nadenken over de noodzaak voor aanpassing in positionering, omvang, strategie en bedrijfsvoering. Tijdens het symposium geven sprekers als directeur CFV, Daphne Braal-Verhoog, en Directeur-Generaal Wonen en Bouwen, Mark Frequin, de mogelijkheden aan voor deze transitie.

Locatie: NBC Nieuwegein

Locatie: NBC Nieuwegein
Organisatie: Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid (SBO)
Datum: 02-10-2014 – 03-10-2014
Website: www.sbo.nl
Adres: Nieuwegein
Reageer op dit artikel