congres

Geen categorie

Researchseminar IVBN en VBA 2014

Het jaarlijkse researchseminar van IVBN en VBA op staat in het teken van vastgoedfinanciering. Centraal staat een onderzoek naar vastgoedfinanciering in Nederland: hoe ziet deze markt eruit en zijn er veranderingen op komst?

Ook wordt op basis van onderzoek gekeken naar de beleggingsportefeuilles van institutionele beleggers: hoe past vastgoedfinanciering daar in? Daarnaast zal vanuit internationaal perspectief worden ingezoomd op de Nederlandse vastgoedfinancieringsmarkt.

Aanmelden kan via http://ivbn.nl/researchseminar-vastgoedfinanciering
Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Organisatie: IVBN en VBA
Datum: 30-09-2014
Website: www.ivbn.nl
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel