congres

Geen categorie

Masterclass Vastgoed 3.0

Lustrumeditie van de masterclass over nieuwe succesfactoren in vastgoedontwikkeling met als thema Vastgoedontwikkeling, The Next Step. De masterclass gaat over het combineren van nieuwe kennis met vaste waarden.

Waarom het sturen van onbewust gedrag steeds belangrijker wordt en leidt tot waardestijging van vastgoed. Hoe pas je dit succesvol toe in openbare ruimten en winkelgebieden? Hoe trek je de klant naar je stad en winkelgebied? Is vastgoedontwikkeling volgens The New Customer Journey een geschikte aanpak? Gemeenten en ondernemers presenteren hun aanpak in vastgoedontwikkeling volgens The Next Step. Met praktijkvoorbeelden als de aanpak van het centrum van Zwolle en het uitgaansgebeid Stratumseind in Eindhoven. Vanaf 12.00 uur. Prijs voor 1 september 239 euro, daarna 269 euro.

Locatie: Strijp S, Eindhoven

Locatie: Strijp S, Eindhoven
Organisatie: Organisatie: KPE, opleidingsinstituut voor bouw- en vastgoedsector en 3W New Development
Datum: 29-10-2014
Tijdstip: Vanaf 12.00 uur
Contact: info@kpe.nl of bel: (078) 654 91 03
Adres: Eindhoven
Reageer op dit artikel