congres

Geen categorie

cegeka-dsa / Provada Vastgoed Open NK Golf

cegeka-dsa / Provada Vastgoed Open NK Golf

Cegeka-dsa is samen met Provada de naamgever van het Vastgoed Open NK Golf. Het evenement bestaat uit twee wedstrijddagen die beide worden georganiseerd door ‘Business Golf Tournaments’.

Het Cegeka-dsa Provada Vastgoed Open richt zich op het management in de vastgoedsector. Het toernooi bestaat uit twee golfdagen en is een netwerkevenement. Naast de golfwedstrijd wordt er een clinic gehouden voor mensen die met de golfsport willen kennismaken. De deelnemers aan de clinic krijgen eveneens een dagprogramma aangeboden met een gezamenlijke ontvangst, borrel en het diner-buffet met de wedstrijdspelers. De clinic-deelnemers krijgen halverwege het programma een lunch aangeboden.

De eerste dag van het toernooi vindt plaats op donderdag 12 juni 2014, op de bosbaan van het Rijk van Nunspeet. De tweede dag op donderdag 18 september 2014 op de Golfclub Anderstein te Maarsbergen.

Vastgoedmarkt
Vastgoedmarkt is tot en met 2016 mediapartner van het Cegeka-dsa Provada Vastgoed Open. Toernooidirecteur Eef van den Brink: ‘We zijn erg blij met de overeenkomst. Vastgoedmarkt is in de branche het best gelezen blad en is gericht op onze doelgroep’. Account manager Jan Vlastuin onderschrijft dit: ‘Vastgoedmarkt is al jaren mediapartner van dit evenement. De toernooidagen zijn van hoge kwaliteit en hebben deelnemers die relaties van ons zijn of kunnen worden. Een goed platform om informeel te netwerken en interessant om hieraan te zijn verbonden.’

 Meer informatie vindt u hier

Locatie: Golfclub Anderstein in Maarsbergen
Organisatie: Business Golf en PROVADA
Datum: 18-09-2014
Reageer op dit artikel