congres

Geen categorie

Congres Omgevingswet 2014, 3e editie

De Omgevingswet wordt uiterlijk 2018 van kracht. Het besluitvormingsproces daarvoor loopt nu. De wet is op 17 juni 2014 naar de Tweede Kamer gestuurd. Nu al bereiden organisaties zich erop voor. De Praktijkleerstoel Gebiedsontwikkeling TU Delft informeert in de derde editie van het Congres Omgevingswet over de consequenties van de wet voor gebiedsontwikkeling.

Sprekers zijn hoogleraar Gebiedsontwikkeling Friso de Zeeuw, Chris Kuijpers, directeur-generaal Milieu en Internationaal bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu, en Jan Fokkema directeur Neprom, vereniging van projectontwikkelaars. Gespreksleider: Geurt van Randeraat.

Er wordt ingegaan op urgente thema’s met grote relevantie van gebiedsontwikkeling: omgevingsplan, bestuurlijke afwegingsruimte, flexibiliteit en innovaties bij de toepassing van omgevingsnormen en het grondbeleid. Aan de hand van praktijkvoorbeelden aandacht voor de oplossingen en kansen die het werken in de geest van de Omgevingswet nu al biedt.

 

Locatie: Stadion Galgenwaard, Utrecht

Locatie: Stadion Galgenwaard
Organisatie: Rostra Congrescommunicatie
Datum: 29-10-2014
Website: www.rostra.nl
Adres: Utrecht
Reageer op dit artikel