congres

Geen categorie

Congres Kort(ste) weg naar duurzaam vastgoed?

Om meer rendement te halen uit duurzaam vastgoed worden tijdens het congres verschillende wegen bewandeld naar duurzaam vastgoed. Energieneutraal is hierin niet de enige drijfveer. Er moet daarbij niet alleen worden geïnvesteerd in het gebouw, maar vooral in de huurder/eindgebruiker.

 

Er komen sprekers aan het woord uit de bouw- en vastgoedsector, die handvatten geven via voorbeeldcases en mogelijkheden voor nieuwe concepten. Ook de visie van de financiële sector op aspecten van verduurzamen van (bestaand) commercieel vastgoed komen aan bod.

Tijdstip: van 09.30 – 16.30 uur. Prijs: 295 euro, inclusief lunch en netwerkborrel. Voor abonnees van Vastgoedmarkt 245 euro.

Locatie: Theater de Kom, Nieuwegein

Aanmelden via http://www.aanmelder.nl/dekortstewegnaarduurzaamvastgoed#.U8zo1fl_vTo

Locatie: Theater de Kom, Nieuwegein
Organisatie: Vastgoedmarkt ism Eventboxx
Datum: 09-10-2014
Tijdstip: van 09.30 – 16.30 uur
Contact: info@eventboxx.nl
Adres: Nieuwegein
Reageer op dit artikel