congres

Geen categorie

Programma stand Vastgoedmarkt woensdag 4 juni

Hieronder treft u het complete programma aan dat wij u bieden tijdens de PROVADA op de stand van Vastgoedmarkt (CH.01) op woensdag 4 juni.

09.30 – 10.00 | Ontbijtnieuws
Johannes van Bentum neemt het nieuws van de dag door en bespreekt actuele zaken met prominente marktspelers.

11.00 – 12.00 | Rondetafelgesprek Vastgoedautomatisering
Het centrale thema is retail. Vier deskundigen uit de praktijk, onder wie European Sales regional director Richard Gerritsen van Yardi, belichten de informatiebehoefte van de verschillende spelers in de retailketen.

Let op andere locatie!
Forum Wonen PROVADA

14:00-15:00 Minisymposium Steden in Beweging en Uitreiking StiB Award
Steden hebben impulsen nodig om zich verder te blijven ontwikkelen en aan plekken waar nieuwe dynamiek ontstaat. Hoe ontwikkelen we vitale en dynamische steden en dorpen? En hoe brengen ontwikkelingen in steden en dorpen mensen in beweging? Toonaangevende sprekers: Paul Schnabel, Bas Haring, Henk Jagersma, Johannes van Bentum en Pieter Affourtit geven de aanzet tot verdere discussie, kennisdeling en het ontdekken van die impulsen waarmee we in moeten spelen op de nieuwe tijd. Gevolgd door de uitreiking van de StiB Award.

15.30 – 16.15 | Beleving in winkelgebieden: wie betaalt, bepaalt.
Ervaringsdeskundigen waaronder Linda Annink van Urban Solutions, Martin Ort van OVSA en Evert Vrijenhoek, Regional Manager Corio presenteren vanuit hun best practices de 5 cruciale stappen naar succesvolle samenwerking in winkelgebieden.

 Bekijk het programma van dinsdag 3 juni

Bekijk het programma van donderdag 5 juni

Locatie: Stand Vastgoedmarkt
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 04-06-2014
Tijdstip: 09.30 – 15.00 uur
Contact: Ilse Nieboer
Reageer op dit artikel