congres

Geen categorie

Programma stand Vastgoedmarkt donderdag 5 juni

Hieronder treft u het complete programma aan dat wij u bieden tijdens de PROVADA op de stand van Vastgoedmarkt (CH.01) op donderdag 5 juni.

 09.30 – 10.00 | Ontbijtnieuws
Johannes van Bentum neemt het nieuws van de dag door en bespreekt actuele zaken met prominente marktspelers.

11.00 – 12.30 | Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Debat
In deze laatste ronde gaan de drie finalisten met elkaar in debat over een aantal actuele stellingen. Het vuur wordt het aan de schenen gelegd door debatleider Pieter Affourtit, algemeen directeur WPM Groep. De finalisten zijn Gábor Everraert (projectmanager transformatie gemeente Rotterdam), Pieter Polman (manager leasing Wereldhave) en Frank van der Sluys (hoofd research DTZ Zadelhoff ).

12.30 – 13.00 | Uitreiking Yardi/Vastgoedmarkt Young Talent Award 2014
Bekendmaking van hét vastgoedtalent van het jaar en prijsuitreiking.

14.00 – 15.00 | BOEKPRESENTATIE: Vastgoedmanagement, Een integrale en systematische benadering voor effectief en efficiënt vastgoedmanagement. ‘Haal het beste uit uw vastgoed’
Integraal vastgoedmanagement neemt in onze dynamische samenleving een belangrijke plaats in.  Cees van Beukering neemt u mee in de integrale en systematische benadering van vraagstukken op het gebied van vastgoed om duurzaam en economisch verantwoord beheer mogelijk te maken.

15.30 – 16.30 |  BOEKPRESENTATIE: De gemeente, Uw partner in het bouwproces
Roland Scholten geeft u handvatten om met de gemeente samen te werken bij de realisatie van bouwplannen. De gemeente is niet langer een tegenstander. Nee, de gemeente helpt actief mee om jouw plannen te realiseren. Roland Scholten behandelt het systeem, de SAMBA dat hij hiervoor heeft ontwikkeld.

 Bekijk het programma van dinsdag 3 juni

 Bekijk het programma van woensdag 4 juni

 

Locatie: Stand Vastgoedmarkt, Centrale Hal, CH.01
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 05-06-2014
Tijdstip: 09.30 – 16.30 uur
Contact: Ilse Nieboer
Reageer op dit artikel