congres

Geen categorie

Programma stand Vastgoedmarkt dinsdag 3 juni

Hieronder treft u het complete programma aan dat wij u bieden tijdens de PROVADA op de stand van Vastgoedmarkt (CH.01) op dinsdag 3 juni.

DINSDAG 3 JUNI

09.30 – 10.00 | Ontbijtnieuws
Johannes van Bentum neemt het nieuws van de dag door en bespreekt actuele zaken met Michel Chang (Cushman & Wakefield) en Richard Gerritsen (Yardi). Ook te gast zijn Eva Klein Schiphorst (Rijksvastgoedbedrijf) en Erik Jägers (Gemeente Den Haag).

11.00 – 12.00 | Rondetafelgesprek over taxeren
Vijf deskundigen uit het veld geven in een vraaggesprek hun visie op de veranderingen waarmee de taxateur de afgelopen jaren is geconfronteerd. Wat staat taxateurs de komende tijd te wachten en hoe moeten zij hierop inspelen?

14.30 – 15.15 | ASRE Docentendebat  ‘Nieuwe verdienmodellen in gebiedsontwikkeling’
Docenten van de Amsterdam School of Real Estate (ASRE) gaan met elkaar in debat aan de hand van een aantal pittige stellingen rondom nieuwe verdienmodellen in gebiedsontwikkeling. Deelnemers zijn hoogleraar gebiedsontwikkeling Arjan Bregman, partner Damo Holt van onderzoeks- en adviesbedrijf Ecorys en senior programmamanager Yvonne van Remmen van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu.

16.00 – 16.30 | Uitreiking Flexplek Awards
De prijs voor innovatie flexibele werkplekken wordt uitgereikt door Deskbookers in samenwerking met Vastgoedmarkt. Naast de categorie Meest Innovatieve Vastgoed Concept worden er ook prijzen uitgereikt voor het Beste Flexcenter en de Beste Vergaderlocatie.

Bekijk het programma van woensdag 4 juni

Bekijk het programma van donderdag 5 juni

 

Locatie: Stand Vastgoedmarkt, Centrale Hal, CH.01
Organisatie: Vastgoedmarkt
Datum: 03-06-2014
Tijdstip: 09.30 uur – 16.30 uur
Contact: Ilse Nieboer
Reageer op dit artikel