congres

Geen categorie

Duurzaamheid mag gevierd worden. Vastgoedmarkt geeft 5 kaarten weg!

Duurzaamheid mag gevierd worden. Vastgoedmarkt geeft 5 kaarten weg!

BAS Nederland organiseert op donderdag 22 mei een exclusief en gezellig vastgoedfeest. Vastgoedmarkt geeft 5 toegangskaarten weg voor dit vastgoedfeest op een spetterende plek in hartje Rotterdam.

Meld je aan door een mail te sturen aan vastgoedfeest@basnederland.nl. Vermeld dat je abonnee bent van Vastgoedmarkt. BAS Nederland selecteert daarna 5 abonnees die samen met een collega of relatie dit exclusieve feest kunnen bezoeken.

Over BAS
BAS heeft één doel: energiegebruikers onafhankelijk helpen worden van  andermans (fossiele) energiebronnen. Energie is een basisbehoefte, dus zou het een grondrecht moeten zijn.  Afhankelijkheid van eindige bronnen, oncontroleerbare prijzen en ondoorzichtige bedrijven past daar niet bij. BAS vindt dat iedereen over zijn eigen schone energie moet kunnen beschikken. Dat bevrijdt de energiegebruiker, scheelt op den duur enorm veel geld en is lief voor eendjes, bomen en ons nageslacht.

BAS is opgericht in 2010 en beschikt over een snel groeiende groep klanten: eigenaren van vastgoed. Op dit ogenblik bedient BAS vooral overheden, zorginstellingen en (middel-)grote vastgoedeigenaren. BAS is er niet om alleen maar advies te geven: bij BAS staat actie centraal.

Locatie: Hartje Rotterdam
Organisatie: BAS Nederland
Datum: 22-05-2014
Tijdstip: Vanaf 17.00 uur
Reageer op dit artikel