congres

Geen categorie

cegeka-dsa PROVADA Vastgoed Open

Wilt u golfen met de hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, Johannes van Bentum op donderdag 12 juni?
Meld u nu aan!

Op donderdag 12 juni vindt de Cegeka-dsa PROVADA Vastgoed Open plaats in het Rijk van Nunspeet in Nunspeet. Als u wilt golfen met de hoofdredacteur van Vastgoedmarkt, Johannes van Bentum, meld u dan nu aan! Het is een prima manier om contact te maken of uw contacten te verstevigen. Uw aanmelding moet binnen zijn uiterlijk vrijdag 30 mei onder de onderstaande voorwaarden.

U moet:

  • een reden opgeven waarom u met Johannes wilt golfen
  • uw naam, adres en woonplaatsgegevens opgeven (incl. bedrijfsnaam en functie)
  • kunnen golfen (geef uw handicap aan)


Over het Cegeka-dsa PROVADA Vastgoed Open 
Cegeka-dsa PROVADA Vastgoed Open is hét golfevenement voor de vastgoedbranche. Een sportief initiatief die personen, actief in de vastgoedbranche, bij elkaar brengt in een informele omgeving. Een mooie gelegenheid om te netwerken en je netwerk uit te breiden.

Over het Rijk van Nunspeet
Een baan met veel hoogteverschillen, prachtige fairways en supergreens. Veel afslagplaatsen zijn gelegen op één van de vele stuifheuvels die het gebied rijk is, waardoor de baan wat ‘on-Nederlands’ aandoet. Prachtig onderhouden, supergreens en een heerlijk terras.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar j.vlastuin@vastgoedmarkt.nl.

Meer informatie

Locatie: Het Rijk van Nunspeet
Organisatie: Business Golf Tournaments
Datum: 12-06-2014
Contact: Jan Vlastuin
Adres: Plesmanlaan 30, Nunspeet
Reageer op dit artikel