congres

Geen categorie

Workshop Rekenen met Duurzaam Vastgoed

Workshop Rekenen met Duurzaam Vastgoed

In deze compacte workshop komen kosten en opbrengsten van investeringen in duurzaam vastgoed aan de orde. Aan de hand van cashflow en scenario analyse wordt duidelijk of een duurzame investering ook een goed rendement oplevert.

Welke opbrengsten maken het verschil bij het bepalen van het rendement en wat zijn de subsidiemogelijkheden. Tijdens de workshop verder nog actuele voorbeelden en business cases over de laatste ontwikkelingen van duurzaam vastgoed. Kosten 495 euro, exclusief BTW en inclusief studiemateriaal en versnaperingen. Aanmelden voor 3 april levert 15 procent korting op.
Locatie: Nyenrode Business Universiteit te Breukelen, van 13.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend netwerkborrel. 

Meer informatie

Locatie: Nyenrode Business Universiteit te Breukelen
Organisatie: IVVD, instituut voor vastgoed en duurzaamheid, samen met Vastgoedmarkt
Datum: 17-04-2014
Tijdstip: van 13.00 uur tot 17.00 uur met aansluitend netwerkborrel.
Contact: Aanmelden bij events@bimmedia.nl o.v.v. Rekenen met Duurzaam Vastgoed.
Reageer op dit artikel