congres

Geen categorie

Workshop – Esco’s en Energieprestatiecontracten

Workshop – Esco’s en Energieprestatiecontracten

Vastgoedmarkt en het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid organiseren op 10 juni 2014 op Nyenrode Business University de “Workshop – Esco’s en Energieprestatiecontracten”.

Nieuwe vormen van energiebesparing en duurzame energie worden technisch en economisch aantrekkelijk. Via een Esco kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder zelf de investeringen daarvoor te moeten doen. Daarvoor moeten goede afspraken in een energiebesparingscontract worden gemaakt. In deze workshop leert u de ins en outs kennen van Esco’s en energieprestatiecontracten en weet u hoe u de energiebesparing van een gebouw uit handen kunt geven aan een derde partij.

Investering
€ 325,= excl. BTW en inclusief studiematerialen, koffie, thee en netwerkborrel. Voor deze workshop geldt een vroegboekkorting van 15%. Deze loopt af op 27 mei 2014 (investering met vroegboekkorting is € 276,25 excl. BTW).

Aanmelden
Stuur een mail naar events@bimmedia.nl met als onderwerp “Esco’s en Energieprestatiecontracten”. U ontvangt dan de bevestiging en factuur per mail. Graag bij de aanmelding ook het factuuradres vermelden.

Meer informatie

Locatie: Nyenrode Business University Breukelen
Organisatie: IVVD, instituut voor vastgoed en duurzaamheid, samen met Vastgoedmarkt
Datum: 10-06-2014
Tijdstip: Van 13.30 tot 17.00 uur incl. netwerkborrel
Contact: Aanmelden bij events@bimmedia.nl o.v.v. Workshop – Esco’s en Energieprestatiecontracten
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel