congres

Geen categorie

Seminar- Warmtewet 2014

Seminar- Warmtewet 2014

Wat betekent de warmtewet voor u? Per 1 januari 2014 is de Warmtewet van kracht. De wet heeft forse financiële gevolgen voor bijvoorbeeld woningcorporaties en is ook van belang voor o.a. verhuurders, vastgoed- en facility managers. Over de interpretatie van de wet bestaat veel discussie. Dit seminar geeft u inzicht in de toepassing van de wet en u krijgt een overzicht van de taken en verplichtingen in het kader van deze wet.

De Warmtewet geeft, net als de Gaswet en de Elektriciteitswet, regels voor de levering van belangrijke nutsvoorzieningen aan gebruikers. Daarnaast zullen als gevolg van de Warmtewet gebouweigenaren sneller geneigd zijn bepaalde risico’s over te dragen aan een derde partijen. Dit biedt kansen voor nieuwe vormen van dienstverlening, zoals het leveren van warmte en koude, meten en facturering, beheer en onderhoud van warmtesystemen.

Warmtewet: voor wie ?
Warmtewet 2014. Er bestaan twee misverstanden: ten eerste zou de Warmtewet alleen van toepassing zijn als geleverd wordt aan consumenten en ten tweede zou de wet vooral lastig zijn als een leveringsvergunning noodzakelijk is. Kortom er bestaat veel discussie over de interpretatie. Veel leveranciers voldoen niet aan de verplichtingen die voortvloeien uit de wet. Lang niet alle leveranciers hebben warmtemeters geplaatst of leveringsovereenkomsten opgesteld. Ook is nog niet geregeld dat alle consumenten terecht kunnen bij een onafhankelijke geschillencommissie.

Investering
€ 325,= excl. BTW en inclusief studiematerialen, koffie, thee en netwerkborrel. Voor deze workshop geldt een vroegboekkorting van 15%. Deze loopt af op 12 juni 2014 (investering met vroegboekkorting is € 276,25 excl. BTW).

Aanmelden:
Stuur een mail naar events@bimmedia.nl o.v.v. ‘Seminar Warmtewet 2014’. U ontvangt dan de bevestiging en factuur per mail. Graag bij de aanmelding ook het factuuradres vermelden.

Meer informatie

 

 

 

 

 

 

Locatie: Nyenrode Business University Breukelen
Organisatie: IVVD, instituut voor vastgoed en duurzaamheid, samen met Vastgoedmarkt
Datum: 26-06-2014
Tijdstip: Van 13.00 tot 17.00 uur incl. netwerkborrel
Contact: Aanmelden: Stuur een mail naar events@bimmedia.nl o.v.v. ‘Seminar- Warmtewet 2014’
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel