congres

Geen categorie

Workshop Esco’s en energieprestatiecontracten

Nieuwe vormen van energiebesparing en duurzame energie worden technisch en economisch aantrekkelijk. Via een Energy Service Company (Esco) kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder zelf te investeringen.

In deze workshop (13.30-17.00 uur) leert u alle aspecten kennen van Esco’s en energieprestatiecontracten en weet u na afloop hoe u de energiebesparing van een gebouw uit handen kunt geven aan een derde partij.

Meer informatie

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Organisatie: Instituut voor Vastgoed en Duurzaamheid (IVVD) i.s.m. Vastgoedmarkt
Datum: 06-03-2014
Tijdstip: 13.30-17.00 (na afloop netwerkborrel)
Contact: Aanmelden bij events@bimmedia.nl o.v.v. ‘Esco’s en energieprestatiecontracten’
Reageer op dit artikel