congres

Geen categorie

Training – ESCo’s “Een haalbare business case”

Na deze training kunt u zelf een quick- scan uitvoeren van een eigen verduurzamingsproject en deze vervolgens uitwerken tot een gedetailleerde analyse, inclusief de bijbehorende risico’s.

Nieuwe vormen van energiebesparing en duurzame energie worden technisch en economisch aantrekkelijk. Via een ESCo kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder zelf de investeringen daarvoor te moeten doen. Essentieel is uiteraard de haalbaarheid van de business case. In deze training leert u aan de hand van diverse praktijkcases de technische- en financiële haalbaarheid én de risico’s van ESCo-projecten inzichtelijk te maken met behulp van RETScreen. Nieuwe vormen van energiebesparing en duurzame energie worden technisch en economisch aantrekkelijk. Via een ESCo kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder zelf de investeringen daarvoor te moeten doen. Essentieel is uiteraard de haalbaarheid van de business case. In deze training leert u aan de hand van diverse praktijkcases de technische- en financiële haalbaarheid én de risico’s van ESCo-projecten inzichtelijk te maken met behulp van RETScreen.

Meer informatie

Locatie: Nyenrode Business Universiteit te Breukelen
Organisatie: IVVD, instituut voor vastgoed en duurzaamheid, samen met Vastgoedmarkt
Datum: 13-05-2014
Tijdstip: Van 10.00 tot 16.00 uur incl. netwerklunch
Contact: Aanmelden bij events@bimmedia.nl o.v.v. Training Esco’s.
Reageer op dit artikel