congres

Geen categorie

Neprom Dag van de Projectontwikkeling

Derde editie van dit jaarlijkse trefpunt voor vastgoedprofessionals met als thema Ruimte voor vakmanschap en ondernemerschap en is hierbij gericht op ouderenhuisvesting. Volgens de Neprom heeft niet de jeugd, maar de ouderdom de toekomst.

 In 2030 zal het aandeel 65-plussers zijn opgelopen tot bijna een kwart van de bevolking. Door de scheiding van wonen en zorg en dat veel ouderen langer in hun eigen woning en woonomgeving zullen blijven wonen, moet er meer worden geïnvesteerd in het barrièrevrij maken van woningen en de woonomgeving voor ouderen. Van 09.30 – 16.30 uur.

 

Locatie: Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch

Locatie: Congrescentrum Brabanthallen, Den Bosch
Organisatie: Neprom
Datum: 15-05-2014
Tijdstip: Van 09.30 – 16.30 uur
Adres: Den Bosch
Reageer op dit artikel