congres

Geen categorie

Het Vanenburg Bestuurdersoverleg Woningcorporaties

Op de achtste editie van dit bestuurdersoverleg voor woningcorporaties staan vragen centraal als: Hoe kunnen woningcorporaties hun positie in de samenleving versterken en hun legitimiteit richting politiek en (lokaal) bestuur bevestigen? En wat vraagt dat van de (bedrijfs)cultuur en leiderschap?

Corporaties opereren namelijk binnen strakke politieke en financiële kaders en staan als instituut onder druk, omdat er vraagtekens worden geplaatst bij hun legitimiteit. Toch liggen er juist voor woningcorporaties veel kansen. Van 11.45 – 17.30 uur
Locatie: Kasteel De Vanenburg te Putten

Locatie: Kasteel De Vanenburg te Putten
Organisatie: BlomBerg Instituut
Datum: 05-06-2014
Tijdstip: Van 11.45 – 17.30 uur
Adres: Putten
Reageer op dit artikel