congres

Geen categorie

Congres: Help, mijn huurder praat!

Hoe houd ik mijn huurder vast? De huurder is op dit moment het grootste risico van een gebouw. Als deze namelijk verdwijnt, heb je als eigenaar een probleem.

Om de huurder aan je te binden is een goede relatie/prestatie van de gebouwbeheerder cruciaal. Uit recent onderzoek blijkt dat huurders de beheerder gemiddeld een 6,2 als rapportcijfer geven en op zijn gedrag krijgt hij zelfs een onvoldoende. Hier liggen dus kansen voor de eigenaar. Negatief uitgelegd zit hier ook het grootste risico van de eigenaar.

Centraal tijdens het congres staat het speelveld tussen eigenaar, beheerder en huurder. Het programma geeft huurder, gebouwbeheerder, vastgoedmanager, facility manager, property manager of vastgoedadviseur inzicht in: tevreden houden van huurders; vergroten dan wel behouden waarde vastgoed ; en luisteren naar de klant, vraag gestuurd werken en klanttevredenheid bewerkstelligen.

Dit congres kost 195 euro, inclusief lunch en netwerkborrel, exclusief BTW en 5 euro administratiekosten. Schrijf hier in.

Locatie: Theater De Kom, Nieuwegein
Organisatie: EventBoxx in samenwerking met Vastgoedmarkt, CoreNet en NeVap.
Datum: 02-04-2014
Tijdstip: 9.30 – 16.30 uur
Contact: Miranda van Bloois, 06-19695319
Adres: Stadsplein 6, Nieuwegein
Reageer op dit artikel