congres

Geen categorie

Conferentie Maatschappelijk vastgoed hoog op agenda

Gemeenten moeten maatschappelijk vastgoed hoog op de agenda zetten, is het motto van deze conferentie na de gemeenteraadsverkiezingen.

Gemeenten bezitten samen méér vastgoed dan de totale vloeroppervlakte aan kantoren. Een groot deel van dit maatschappelijk vastgoed wordt zéér inefficiënt beheerd. Alleen al op het energiegebruik van deze gebouwen is 450 miljoen euro te besparen. Er is aandacht voor het optuigen van een professionele vastgoedorganisatie; hoe het rendement moet worden vergroot; en de nieuwe kansen die het publiek vastgoed biedt. Van 9.30 – 17.00 uur
Locatie:  De Observant, Amersfoort

Locatie: De Observant, Amersfoort
Organisatie: Elba Media
Datum: 24-04-2014
Tijdstip: Van 9.30 – 17.00 uur
Adres: Amersfoort
Reageer op dit artikel