congres

Geen categorie

Workshop Subsidies en regelgeving bij verduurzaming vastgoed

De wet- en regelgeving voor het verduurzamen van vastgoed en subsidieregelingen worden steeds belangrijker. In deze workshop (13.30-17.00 uur) leert u als vastgoedprofessional de definities, de wet- en regelgeving, de subsidieregelingen, maar ook de fiscaliteit voor duurzaam vastgoed goed kennen om optimaal te kunnen samenwerken met eindgebruikers, beleggers en de overheid.

Tijdens de workshop worden de verschillende subsidieregelingen en regelgeving m.b.t. verduurzaming van de gebouwde omgeving besproken. U heeft de gelegenheid uw eigen project in de discussie in te brengen om zo meer inzicht te verwerven wat voor u de subsidiemogelijkheden zijn en met welke regelgeving u te maken krijgt.

Meer informatie

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Organisatie: Instituut voor Vastgoed en Duurzaamheid (IVVD) i.s.m. Vastgoedmarkt
Datum: 05-02-2014
Tijdstip: 13.30-17.00 (aansluitend netwerkborrel)
Contact: events@bimmedia.nl (vermeld als onderwerp ‘Workshop subsidies en wet- en regelgeving’)
Reageer op dit artikel