congres

Geen categorie

Vastgoedsymposium Het glas is weer halfvol

Maxime Verhagen, voorzitter van Bouwend Nederland, geeft zijn visie op de vastgoed- en bouwmarkt. Het symposium vindt plaats onder het motto ‘Het glas is weer halfvol; het eind van de crisis in zicht’.

Andere sprekers zijn onder andere: Roel van de Bilt, statutair directeur FGH Bank; Allard van Spaandonk, directeur Nederland Bouwinvest; André Snippe, directeur Snippe Projecten; Jan Kempkens, directeur BAM Utiliteitsbouw; en Maria Molenaar, bestuursvoorzitter Woonstad Rotterdam.

Locatie: Business Universiteit Nyenrode in Breukelen

Locatie: Business Universiteit Nyenrode Breukelen
Organisatie: Vastgoed Kring van Nyenrode Alumni
Datum: 10-04-2014
Tijdstip: Van 15.00 uur tot 19.00 uur.
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel