congres

Geen categorie

Seminar Samenwerking tussen woningcorporaties en beleggers

Door de verschillende heffingen vanuit de overheid, zoals de verhuurdersheffing, moeten woningcorporaties scherpere keuzes maken in hun woningbezit en ook in hun geïnvesteerde positie. Daarbij wordt de verkoop van vastgoed steeds meer een optie. Maar ook beleggers krijgen te maken met de verhuurdersheffing. Verschillende beleggers willen hun bezit met een huur tot 681,02 daarom liberaliseren of verkopen. Kunnen woningcorporaties en beleggers daarin samenwerken?

Dat is de centrale vraag tijdens dit seminar.
Locatie: BeatrixgebouwJaarbeurs Utrecht

Locatie: BeatrixgebouwJaarbeurs Utrecht
Organisatie: Seminars op Maat
Datum: 26-03-2014
Contact: seminarsopmaat@mailinglijst.nl
Adres: Utrecht
Reageer op dit artikel