congres

Geen categorie

Training ESCo business cases

Via een Energy Service Company (Esco) kunnen energiebesparingen worden gerealiseerd zonder zelf de investeringen daarvoor te moeten doen. In deze training (10.00-16.00 uur) leert u aan de hand van praktijkcases om de technische en financiële haalbaarheid van ESCo-verduurzamingsprojecten inzichtelijk te maken.

Centraal in deze training staat het softwareprogramma RETScreen, een krachtig hulpmiddel bij het opstellen van ESCo-verduurzamingsprojecten gericht op energiebesparing en duurzame energieopwekking in gebouwen.

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Organisatie: Instituut voor Vastgoed en Duurzaamheid (IVVD) i.s.m. Vastgoedmarkt
Datum: 20-01-2014
Tijdstip: 10.00-16.00
Contact: events@bimmedia.nl (vermeld als onderwerp ‘Training ESCo business cases’)
Reageer op dit artikel