congres

Geen categorie

Gemeentelijk Vastgoed Dag 2013

Gemeentelijk vastgoed is ‘hot’. Verschillende onderzoeken tonen aan, dat gemeenten veel meer aan hun vastgoed kunnen verdienen.

Gemeenten staan voor een enorme efficiency- en professionaliseringsslag die ook kansen biedt om verduurzaming van het vastgoed structureel aan te pakken. Genoeg om over te praten tijdens de jaarlijkse Gemeentelijk Vastgoed Dag 2013. Deelnemers krijgen nieuwe inzichten voor sterk vastgoed (portefeuille)beleid en concrete oplossingen voor energiebesparing, monitoring, financiering en aanbesteding. Daarnaast worden instrumenten aangereikt, waaronder kengetallen, portefeuille software, leegstandsoplossingen, Esco’s en energieprestatiecontracten. Kosten: 95 euro per persoon, inclusief BTW.
Locatie: Nyenrode Business Universiteit in Breukelen

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen
Organisatie: Instituut voor Duurzaamheid & Vastgoed
Datum: 28-10-2013
Contact: Aanmelden bij events@bimmedia.nl
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel