congres

Geen categorie

Workshop Duurzame Portefeuille Analyse

Het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD) ontwikkelde een digitale portefeuille analyse instrument, dat is gebaseerd op de in de Nederlandse vastgoedmarkt algemeen geaccepteerde Breeam In Use methodiek.

Dit online instrument brengt de duurzaamheidprestaties van gebouwen en de vastgoedportefeuille in kaart. Daarmee kunt u verbetertrajecten uitzetten om de portefeuille te verduurzamen. De workshop leert u werken met het instrument en geeft u een jaar gratis toegang tot het online instrument.

Prijs: 425 euro, exclusief BTW en inclusief studiemateriaal, toegang voor een jaar tot de online analyse tool, koffie en thee, en netwerkborrel. Aanmelden voor 17 september levert een vroegboekkorting op van 15 procent.

Locatie: Nyenrode Business University, Breukelen. 13.00 uur – 17.00 uur met aansluitend een netwerkborrel

Locatie: Nyenrode Business University, Breukelen
Organisatie: Het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid (IVVD)
Datum: 01-10-2013
Contact: Aanmelden via events@bimmedia.nl o.v.v. Duurzame Portefeuille Analyse
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel