congres

Geen categorie

Vierde editie masterclass Vastgoed 3.0

De nieuwe werkelijkheid voor de vastgoedsector is herontwikkeling. Dat is volgens 3W is de groeimarkt voor de toekomst. In de vierde masterclass Vastgoed 3.0 gaat 3W op deze nieuwe werkelijkheid in.

Het klassieke vastgoedproces voldoet niet meer volgens 3W. Daarom aandacht voor de gevolgen van diginormalisering op de gebruikers van vastgoed; nieuwe toetreders tot de markt; urgentie van co-creatie met nieuwe partijen; en nieuwe rollen voor private en publieke partijen. Verschillende ‘Visionairs die doen’ en ‘Doeners met een visie’ geven hun kijk op de nieuwe vorm van vastgoedontwikkeling via concrete projecten, lessons learned en succesvoorbeelden.

Locatie De Fruitvis, Rotterdam

Locatie: Rotterdam
Organisatie: 3W
Datum: 30-10-2013
Adres: Rptterdam
Reageer op dit artikel