congres

Geen categorie

Uitreiking StiB, prijs voor Steden in Beweging

Uitreiking StiB, prijs voor Steden in Beweging

Zaandam – Inverdan winnaar van de WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB Award 2013
Steden in beweging

Inverdan, de recent voltooide gebiedsversterking van Zaandam, is de eerste winnaar van de nieuwe WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB (Steden in Beweging) Award. Jury-voorzitter Henk Jagersma reikte de StiB Award zojuist uit aan de Zaanse wethouder Robert Linnekamp in het Inspiratieforum (hal 11) op Provada. Linnekamp ontving naast de award een cheque voor kunstfotografie van Inverdan.Inverdan, de recent voltooide gebiedsversterking van Zaandam, is de eerste winnaar van de nieuwe WPM Groep/Vastgoedmarkt StiB (Steden in Beweging) Award. Jury-voorzitter Henk Jagersma reikte de StiB Award zojuist uit aan de Zaanse wethouder Robert Linnekamp in het Inspiratieforum (hal 11) op Provada. Linnekamp ontving naast de award een cheque voor kunstfotografie van Inverdan.

Locatie: Amsterdam
Organisatie: WPM Groep en Vastgoedmarkt
Datum: 05-06-2013
Tijdstip: 15.30 uur
Contact: stedeninbeweging@wpmgroep.nl
Adres: Amsterdam
Reageer op dit artikel