congres

Geen categorie

Seminar: vijf jaar na val Lehman Brothers

Tien professoren maken de balans op vijf jaar na de ondergang van de investeringsbank Lehman Brothers.

In korte powerspeeches werpen de tien professoren vanuit uiteenlopende wetenschappelijk invalshoeken een nieuw licht op de complexiteit van de crisis, leggen nieuwe verbanden en bieden verrassende inzichten. De innovatieve ideeën kunnen financiële instellingen, bedrijven, overheden, toezichthoudende instanties en aandeelhouders nieuwe praktische handvatten, ideeën en denkwijzen bieden om toekomstige crises het hoofd te bieden.

Locatie: Nyenrode Business Universiteit, Breukelen

Locatie: Breukelen
Organisatie: Nyenrode Business Universiteit
Datum: 02-09-2013
Contact: realestate@nyenrode.nl
Adres: Breukelen
Reageer op dit artikel