congres

Geen categorie

Masterclass Duurzaamheid en het Jaarverslag

De EU past de richtlijn voor het jaarverslag aan, de GRI standaard gaat naar versie 4 en het IIRC komt met een raamwerk voor het geïntegreerde jaarverslag. Deze masterclass geeft u als beslisser de noodzakelijke kennis om uw jaarverslag af te stemmen op genoemde ontwikkelingen en leert u deze te vertalen naar concrete acties voor uw eigen organisatie.

Deze Masterclass is bij uitstek geschikt voor professionals in het vastgoed die zich bezighouden met MVO / duurzaamheid en jaarverslaggeving, zoals directieleden, management en beleidsmedewerkers. Deelname: 325 euro, exclusief BTW. Abonnees van Vastgoedmarkt betalen 295 euro, exclusief BTW. Aanmelden kan hier.

Locatie: De Nonnerie in Maarssen

Locatie: Maarssen
Organisatie: Vastgoedmarkt en het Instituut voor Vastgoed & Duurzaamheid
Datum: 13-06-2013
Tijdstip: van 13.00 uur tot 18.00 uur
Adres: Maarssen
Reageer op dit artikel