congres

Geen categorie

Live webinar over verbinding tussen pensioen en wonen

De laatste tijd beginnen pensioenfondsen steeds vaker te kijken naar beleggingen in de Nederlandse woningmarkt (huur en hypotheek). Dat is voor het VastgoedLab van TiasNimbas Business School (Tilburg University) aanleiding voor en live webinar op donderdag 11 april met als thema ‘het verbinden van pensioen en wonen’.

Dit keer zijn Lans Bovenberg (hoogleraar Pensioeneconomie) en Jimmy Kools (Fakton) te gast. Onder leiding van professor Dirk Brounen gaan de deelnemers aan het webinar op zoek naar duiding en kansen voor de vastgoedmarkt.

 

Gedurende 30 minuten krijgen deelnemers de kans vragen te stellen vanachter de eigen PC. Deelname is gratis en kan door in te loggen via www.vastgoedlab.nl of door een e-mail te sturen naar vastgoedlab@tiasnimbas.edu. Vijftien minuten voor aanvang ontvangt u de weblink. Het webinar is ook achteraf te volgen via www.vastgoedlab.nl.

Locatie: Vanachter uw pc
Organisatie: VastgoedLab TiasNimbas Business School (Tilburg University)
Datum: 11-04-2013
Tijdstip: 13.00 uur
Contact: vastgoedlab@tiasnimbas.edu
Adres: nvt
Reageer op dit artikel