congres

Geen categorie

Masterclass Bouwen en beheren in crisistijd

Een gratis masterclass voor woningcorporaties over bouwen en beheren in crisistijd.

Een herstel van de crisis in de bouwsector is nog niet in zicht. Investeringen blijven afnemen en naar verwachting laat de productie binnen de sector pas in 2014 weer een stijgende lijn zien. Ondanks dat er bij corporaties weinig wordt ontwikkeld en dus gebouwd, is een goede basiskennis van de juridische mogelijkheden van groot belang. Alleen dan lukt het om in deze zware economische tijden zo efficiënt mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten vastgoed te ontwikkelen en te beheren.
Locatie: Kantoor Marxman Advocaten, Amersfoort

Locatie: Amersfoort
Organisatie: Marxman Advocaten
Datum: 16-05-2013
Tijdstip: Van 15.00 – 18.00 uur
Contact: Aanmelden bij kaspers@marxman.nl
Adres: Amersfoort
Reageer op dit artikel