congres

Geen categorie

Jaarcongres de Architect: Architectuur & Woningbouw

Vaktijdschrift de Architect, net als Vastgoedmarkt een uitgave van Sdu Uitgevers, houdt op 15 mei zijn jaarlijkse congres. Dit jaar is het thema Architectuur en Woningbouw. Plaats van handeling: New Babylon in Den Haag.

 

De woningmarkt is in transitie. Tijdens het jaarcongres van de Architect wordt onderzocht hoe de woonvraag zich ontwikkelt, wat kwalitatieve woningbouw betekent en hoe je daar als architect op kunt inspelen en waarde aan kunt toevoegen.

Sprekers zijn onder anderen: Jan Rotmans, professor Erasmus Universiteit Rotterdam over veranderingen in de maatschappij met hun betekenis voor de woningbouw. Willem Verbaan, lector Vastgoedeconomie, Hogeschool van Amsterdam spreekt over veranderingen in de woningbouw en de rol van de architect daarin. Gus Tielens, architect bij Korth Tielens Architecten over de rol van de architect bij het oplossen van ruimtelijke en woningvraagstukken.

Deelnemers kunnen zich inschrijven voor verschillende workshops.

Locatie: Den Haag
Organisatie: de Architect
Datum: 15-05-2013
Tijdstip: Van 10.00 uur tot 17.15 uur
Contact: Aanmelden via http://www.congres-dearchitect.nl/aanmelden
Adres: Den Haag
Reageer op dit artikel