congres

Geen categorie

Corporatiedebat op Corporatieplein tijdens Provada

Corporatiedebat op 6 juni georganiseerd door vijf samenwerkende woningcorporaties. Vijf woningcorporaties verenigen zich dit jaar in een stand op het Corporatieplein van de vastgoedbeurs Provada 2013 van 4, 5 en 6 juni in de Rai in Amsterdam.

De Alliantie, Eigen Haard, Portaal, Stichting Woonbedrijf SWS. Hhvl en nieuwkomer Wonen Limburg delen tijdens de vastgoedbeurs hun visie op de sociale woningbouw. Zij houden in hun stand dagelijkse debatsessies over actuele corporatieonderwerpen. Op 6 juni vindt er om 14.00 uur een afsluitend Corporatiedebat plaats. Hier zal Jan Peter Balkenende, partner bij Ernst & Young Nederland, voorafgaand aan het debat zijn visie geven op het belang van regionale samenwerking en samenwerkingsverbanden en de rol van woningcorporaties daarbij. Hij zal zijn visie geven aan de hand van het onlangs gepubliceerde rapport van Ernst & Young: het Visiedocument Woningcorporaties 2020. 

Locatie: Amsterdam
Organisatie: De Alliantie, Eigen Haard, Portaal, Stichting Woonbedrijf SWS. Hhvl en Wonen Limburg
Datum: 06-06-2013
Tijdstip: Om 14.00 uur
Contact: marita.muller@wonenlimburg.nl
Adres: Amsterdam
Reageer op dit artikel